Despre noi

DESPRE COMPANIE

 

Compania Buelo a fost înființată în 2009, ca o mică producere de bastonașe din porumb și după ani, a crescut într-unul dintre lideri în domeniul său. De asemenea,Buelo este importator exclusiv și distribuitor a mărcilor comerciale cunoscute în multe țări. Principalele domenii de activitate sunt: producerea bastonașelor din porumb cu surpriză și popcorn. Gama de produse fabricate corespunde în totalitate standardelor naționale și internaționale de calitate, fapt confirmat de numeroase premii, atît în Moldova, cît și peste hotarele ei.

 

 

Noi folosim doar materie primă naturală de calitate superioară. Compania noastră este una dintre puținele care are grijă de sănătatea consumatorului său, și în primul rând de sănătate copiilor. Un factor principal, NU adăugăm în compoziția produsului nostru ulei de palmier, care afectează organismul, deși acest lucru reduce semnificativ costurile de producție, de care se bucură mulți alți producători.

 

Compania are 3 filiale: în Nord, în Cetru și în Sudul Republicii, 20 de reprezentanți în vânzări și o structură logistică dezvoltată, ceea ce permite livrarea la timp a unui produs mereu proaspăt în magazinele din Moldova. Numărul clienților noștri enumeră peste 3000 de puncte de vânzare.

 

Compania noastră are mulți parteneri-furnizori de peste hotare, precum și producătorii locali. Gama de produse oferite în punctele de vânzare are mai mult de 1000 de poziții.

 

De-a lungul anilor de lucru cu clienții, compania noastră sa dovedit a fi un partener de încredere și un producător conștiincios care are grijă de calitatea produselor oferite pe piață la prețuri rezonabile.